Nesa Wazir: A new beginning~

Monday, November 12, 2012

A new beginning~

Hi!

Lepas konvo ari 2, memang bz sgt. Lepas rehat kat rumah lebih kurang seminggu terus start kerja. Oh did i mention about my new job? Belum kan. I love my job! Sejak kecik nak buat kartun, x sangka pulak impian ni betul2 jadi kenyataan. I'm an animator. Plus graphic designer. Yang kurang bestnya, it's in Penang. Bukan nesa x suka Penang. No. I love Penang, Penang is great! cuma agak jauh dgn my hometown. Now i'm feeling a little homesick :(


Well, at least masih ramai kawan2 kat sini. Even my boss is a good friend of mine. My bestfriend, Ena, masih belajar kat sini..so boleh jumpa dia hari2. My housemate, Kak Mashi..sgt baik orangnya. Bila difikirkan semula, nesa terasa bertuah pulak..

Kat sini, nesa join macam2 aktiviti. Jumpa ramai orang. So, xdelah rasa sunyi. Penat? yes. memang penatlah. Tapi biasanya nesa akan balas dgn rehat yg cukup. Nesa manfaatkan cuti yg ada.


That's all for now, kesian blog x di-update. sory bloggie..i'll try to update u as often as possible :3

5 comments:

WZ said...

Wah!! Congrats for ur new job!
Eh YUNA! XD

Nesa Wazir said...

ahaha..tq WZ! ;D ya..yuna tgh nyanyi..aw i luv yuna! XD

ღKekunangpelangiღ said...

Nesa ka yang dah konvo tu? hihi. Makin comel dah sekarang eh. :)


Buat apa kerja sekalipun, asal tak kacau hidup orang, kita bahagia dengan cara hidup kita. Cukuplah. :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

nesaa..i miss you dear..welcome back..hehehe

tahniah yee nesa... :)

nesa wazir said...

epol : ha, nesa la 2 yg tersengih kat depan skali 2..haha. tq epol ;)


nana : wa, so glad ada org rindu..mis u 2 nana n tq so much! ;D