Nesa Wazir: 2013~

Thursday, January 3, 2013

2013~

Hi!

Happy 2013 everyone. Betullah makin umur meningkat, terasa makin cepat masa berlalu. Perasaan jangka masa setahun dah tak sepanjang dulu. Banyak keje la katekan. Tanggungjwab pun makin banyak.

Folder picture nesa pun dah buktikan yang tahun lepas memang padat dengan pelbagai event dan moment2 yang indah dalam hidup nesa. Bermula dengan pameran seni yang berakhir dengan jayanya, tahun akhir atau super senior year yang sangat busy, dan akhirnya majlis konvokesyen. 2012 meninggalkan nesa 1001 kenangan!

Tahun ni biarlah bersederhana. Hajat nak simpan duit amik lesen pastu kalau ade rezeki lebih nak beli kete. Ole! \=D/

6 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

Assalamualaikum nesa , selamat menyambut tahun 2013 , erm dah tetapkan matlamat hidup ?

Insya semoga kita sentiasa diberkati olehNya..Aminn


^^,

Asma said...

yay nesa! buat license cepat cepat tau!

Chuu Muqhlis said...

semoga cepat kaye hehehehe:P

WZ said...

wah! background baru!
Happy 2013 Nesa. =)

ANISRAHIM said...

Oh nesa abik course ape ye? umor? sy 25 :)

Nesa Wazir said...

nana: wasalam nana. nesa dah senaraikan supaya x lupa. matlamat tahun ni dan matlamat 10 tahun akan datang..hehe

asma: yeah!

chuu: awak juge.lol

WZ: yay! WZ perasan la bg nesa.meow~

anis: nesa course grafik. umo 24 thun ni :D